Lycka till Petter!

Efter sex år hos oss på ProcessIT är det dags för vår kollega Petter Kyösti att ta sig an nya utmaningar. Men vi kommer ha fortsatt nära kontakt då han håller sig inom samma sfär – den första april börjar hans nya jobb som enhetschef för Intelligenta system på RISE. 

Grattis till det nya jobbet Petter! Vad kommer du jobba med på RISE?
– Tack, det känns jättekul! Jag kommer att leda en enhet på RISE som jobbar med Intelligenta system. Min erfarenhet från ProcessIT är värdefull i detta nya sammanhang då fokus fortsatt kommer att vara att skapa framgångsrika forskningsprojekt. 

Härligt! Vad är största lärdomen från åren de här åren?

– Hur man skapar bra projekt! Sammanfattningsvis kan man väl säga att det gäller att ha bra sammansättning på projektdeltagare, bra grundidé och förtroende från tidigare sammanhang. 

Några sista ord? 
– Jag vill tacka alla kollegor och samarbetspartners för den här tiden. Jag kommer säkert fortsätta ha kontakt med många av er i och med min nya tjänst. Sedan vill jag slå ett slag för ProcessITdagen som i år går av stapeln 27 april på Stadshotellet i Piteå. Save the date, mer info kommer! Dessa dagar är alltid intressanta och relevanta för industrin.  

Varmt lycka till Petter från oss alla på ProcessIT Innovations! 

—> Är du vår nya Petter? Sök jobbet som biträdande verksamhetsledare/projektledare här: https://www.processitinnovations.se/news/vi-soker-projektledare-tillika-bitradande-verksamhetsledare/