Kommande event

Just nu finns visst inga event på gång.
Men håll utkik så dyker det nog upp inom kort!

Tidigare event

Digital Impact North Kick-Off

Den 21 februari inviger vi Digital Impact North i MIT-place, Umeå universitet! Digital Impact North syftar till att långsiktigt stärka och stödja samverkan mellan regionens offentliga och privata organisationer för ett framtida digitalt samhälle.

Teknikfrukost – Umeå 5G och Intinor

Anders Kjellander, ordförande Umeå 5G, ger en uppdatering om satsningen i Umeå och en utblick mot omvärlden. Intinor är ett mycket intressant Umeåbolag som utvecklar produkter för broadcast och web TV på en nationell och internationell …

Process IT-dagen 2020

Process IT Innovations bjuder in till den årliga Process IT-dagen den 11 mars i Piteå. Temat för Process IT-dagen 2020 är artificiell intelligens, och som vanligt bjuder vi på ett fullmatat program!

Karriärdag för IT-utbildningar

Umeå universitets årliga karriärdag för IT-utbildningar kommer att äga rum den 19 september. Ta del av en heldag med paneldiskussioner, mässområde, mingel, företagspresentationer m.m. Välkommen!

Hur skriver man en Vinnova-ansökan?

Presentationen vänder sig till dig som undrar hur processen för att söka medel från Vinnova ser ut, vad för slags medel som går att söka och har generella tankar och funderingar kring en skriftlig ansökan.

TechTalk – Additiv tillverkning

Välkommen till ett TechTalk med fokus på additiv tillverkning. Den 14 mars samlas experter inom additiv tillverkning för att berätta om deras verksamheter och området i sig. Välkommen!

Process IT-dagen 2019

Process IT Innovations bjuder in till den årliga Process IT-dagen, där temat är De stora tekniksprången – från buzzwords till verklighet, och som vanligt bjuder vi på ett fullmatat program!

TechTalk – Beröringsfri mätteknik

Välkommen till höstens första TechTalk! Den 29 augusti kommer fyra representanter berätta om beröringsfri mätteknik och pågående projekt där tekniken tillämpas.