ProcessIT Innovations en VINNVÄXT-vinnare

Vinnova

ProcessIT Innovations har av Vinnova utsetts till VINNVÄXT-vinnare. Syftet med programmet är att främja hållbar tillväxt i regioner genom att utveckla internationellt konkurrenskraftiga forsknings- och innovationsmiljöer. Målet är att vinnarna inom loppet av tio år ska vara internationellt konkurrenskraftiga inom sina respektive områden.


Verksamhetsberättelse ProcessIT(pdf)

Omslag 2018
TechTalk24maj.jpg

TechTalk med fokus på interaktionsdesign

2018-04-20  Den 24 maj bjuder vi in till TechTalk med fokus på interaktionsdesign.

Välkommen till TechTalk med fokus på interaktionsdesign!

Den 24 maj bjuder vi in till TechTalk med fokus på interaktionsdesign. TechTalk är en serie workshops hos IT-institutionerna vid Umeå universitet, där IT-forskare tillsammans med ledande och intresserade IT-företag och andra aktörer diskuterar nya teknologier, möjliga tillämpningar av dessa teknologier och eventuella samarbetsprojekt kopplade till dessa.

Under workshopen kommer representanter från Civilingenjörsprogrammet i interaktion och design, Masterprogrammet i människa-datorinteraktion och sociala medier, RISE Interactive institute och Designhögskolan att presentera deras verksamheter. De kommer även förklarar hur ni som företagare kan gå till väga för eventuella samarbeten.

Läs mer om programmet och gå till anmälan.

Se presentationer från dagen:
Introduktion Tobias Tovedal
Människa och Datorinteraktion Rikard Harr
Interaktion och Design Thomas Mejtoft
Umeå Institute of Design Thomas Degn
RISE Interactive Institute Fredrik Nilbrink