ProcessIT Innovations en VINNVÄXT-vinnare

Vinnova

ProcessIT Innovations har av Vinnova utsetts till VINNVÄXT-vinnare. Syftet med programmet är att främja hållbar tillväxt i regioner genom att utveckla internationellt konkurrenskraftiga forsknings- och innovationsmiljöer. Målet är att vinnarna inom loppet av tio år ska vara internationellt konkurrenskraftiga inom sina respektive områden.


Verksamhetsberättelse ProcessIT(pdf)

Omslag 2018
TechTalk4maj.jpg

TechTalk med fokus på machine learning

2018-04-20  Välkommen till TechTalk 3 maj med fokus på machine learning.

Den tredje maj bjuder vi in till vårens TechTalk som kommer att hållas i Skellefteå. TechTalk är en serie workshops av IT-institutionerna vid Umeå universitet, där IT- forskare tillsammans med ledande och intresserade IT-företag och andra aktörer diskuterar nya teknologier, möjliga tillämpningar av dessa teknologier och eventuella samarbetsprojekt kopplade till dessa.

Under workshopen kommer  representanter från BI Nordic, Codemill, och Teorem visa värdet av machine learning inom deras respektive branscher.

Gå till anmälan och se hela programmet.

Eventet är gratis, öppet för allmänheten och kommer att starta kl 14:00 och pågå till 17:00, följt av middag för den som vill. Arrangörer är SPIN tillsammans med Skellefteå Digital Alliance och Dataföreningen Skellefteå.