ProcessIT Innovations en VINNVÄXT-vinnare

Vinnova

ProcessIT Innovations har av Vinnova utsetts till VINNVÄXT-vinnare. Syftet med programmet är att främja hållbar tillväxt i regioner genom att utveckla internationellt konkurrenskraftiga forsknings- och innovationsmiljöer. Målet är att vinnarna inom loppet av tio år ska vara internationellt konkurrenskraftiga inom sina respektive områden.


Verksamhetsberättelse ProcessIT(pdf)

Omslag 2018
PiiA Summit

Deltagarrekord för PiiA:s årskonferens

2016-12-16  Nytt deltagarrekord på PiiAs årskonferens som arrangerades i Västerås 9-10 november.

Med närmare 150 anmälda deltagare slog årets PiiA Summit alla rekord och trots en del manfall på grund av snöoväder var det en imponerande bredd av deltagare. Inledde gjorde Anders OE Johansson som programchef, för att i nästa mening konstatera att från och med nu heter programchefen Susanne Timsjö och lämnade därmed över ord och ledning till Susanne.

Även Susanne tog upp deltagarbredden genom att be dem som representerade industrin respektive akademin att ställa sig upp, vilket visade sig vara en imponerande jämn fördelning. Även PiiAs ledning, styrelse och industriråd fick ge sig till känna för att underlätta kontaktskapandet. Som Susanne konstaterade:

– Allt är på plats, passa på att nätverka och hitta nya samarbetspartner. Tillsammans kan vi förflytta berg!

Läs hela artikeln på PiiA:s webb.