ProcessIT Innovations en VINNVÄXT-vinnare

Vinnova

ProcessIT Innovations har av Vinnova utsetts till VINNVÄXT-vinnare. Syftet med programmet är att främja hållbar tillväxt i regioner genom att utveckla internationellt konkurrenskraftiga forsknings- och innovationsmiljöer. Målet är att vinnarna inom loppet av tio år ska vara internationellt konkurrenskraftiga inom sina respektive områden.


Verksamhetsberättelse ProcessIT(pdf)

Omslag 2018
God Jul

ProcessIT innovations önskar God Jul och Gott Nytt År!

2015-12-15  Julen närmar sig med stormsteg och vi vill passa på att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

2015 har varit ett mycket händelserikt år då vi fått förvalta den fortsatta finansiering som ProcessIT Innovations fick från Vinnova med 18 miljoner kronor över fyra år. Tillsammans med övrig medfinansiering innebär det närmare 50 miljoner kronor som genom ProcessIT Innovations kan satsas inom området processindustriell IT och automation i norra Sverige.

Inför det nya år som ligger framför oss ser vi att vi kommer att kunna hjälpa fler företag att ta steg mot en internationalisering via olika EU-projekt. Vi kommer också fortsättningsvis ligga nära företag som fått fäste på en internationell marknad med sin teknologi.

ProcessIT-dagen 2016

Vi passar också på att redan nu påminna om ProcessIT-dagen den 16 mars på Piteå havsbad. Som vanligt blir det en informell middag kvällen innan då det finns goda möjligheter träffa kollegor och mingla. Program och inbjudan skickas ut i slutet av januari.

Med gott hopp om framtiden hälsar vi nu God Jul till alla med detta julkort!

John Lindström
Per Levén
ProcessIT Innovations