ProcessIT Innovations en VINNVÄXT-vinnare

Vinnova

ProcessIT Innovations har av Vinnova utsetts till VINNVÄXT-vinnare. Syftet med programmet är att främja hållbar tillväxt i regioner genom att utveckla internationellt konkurrenskraftiga forsknings- och innovationsmiljöer. Målet är att vinnarna inom loppet av tio år ska vara internationellt konkurrenskraftiga inom sina respektive områden.


Verksamhetsberättelse ProcessIT(pdf)

Omslag 2018
Susanne Timsjö och Anders OE Johansson
Susanne Timsjö och Anders OE Johansson. Foto: Daniel Flemström.

PiiA stärker programledningen

2015-12-15  Susanne Timsjö från ABB Corporate Research blir vice programchef för PiiA, Processindustriell IT och Automation från den första januari 2016, där hon främst kommer att arbeta med strategiska projekt och programaktiviteter.

Tanken är att Susanne Timsjö inleder 2016 som vice programchef, men att det under senare delen av året sker en överväxling mellan henne och nuvarande programchef Anders OE Johansson (som tidigare var programchef inom ProcessIT Innovations). Susanne tar då över som programchef och Anders OE tar rollen som vice programchef.

– Jag kommer att kvarstå inom PiiA som programstöd under en överskådlig tid, framhåller Anders OE. Parallellt ska jag från och med 2016 också arbeta med ett treårigt EU-projekt inom EIT Raw Materials som har starka synergier med det vi gör inom PiiA.

Läs mer om nya rollerna som programchef för PiiA.