ProcessIT Innovations en VINNVÄXT-vinnare

Vinnova

ProcessIT Innovations har av Vinnova utsetts till VINNVÄXT-vinnare. Syftet med programmet är att främja hållbar tillväxt i regioner genom att utveckla internationellt konkurrenskraftiga forsknings- och innovationsmiljöer. Målet är att vinnarna inom loppet av tio år ska vara internationellt konkurrenskraftiga inom sina respektive områden.

Verksamhetsberättelse ProcessIT(pdf)

Omslag 2018

Nyhetsarkiv

2014-01-24 John Lindström ny CEO och verksamhetsledare för ProcessIT
John Lindström blir ny CEO och verksamhetsledare för ProcessIT Innovations. John Lindström har en mångårig erfarenhet från tillverkningsindustrin, it och telekom och har under de senaste fem åren arbetat som forskare vid Luleå tekniska universitet.
2013-12-17 Utmaningar inom processindustrin vid internationell konferens
Den 4-5 december genomfördes ITEA & Artemis Co-summit 2013 i Scandic Infra Business Center i Stockholm. Ett av spåren arrangerades av ProcessIT.EU under rubriken Emerging technologies meeting production industries grand challenges.
2013-12-17 Nytt projekt för att stärka kompetens
Ett forskningsbidrag för att stärka kompetensutveckling inom industrier har anslagits av Vinnova med Per Levén, CSO för ProcessIT, som projektledare.
2013-12-08 ProcessIT inspirerar till forskning
ProcessIT Innovations utveckling följs med stort intresse inom forskningsvärlden. Ett exempel är i en nyligen publicerade artikel där nätverken kring ProcessIT Innovations analyseras och en modell för forskning kring nätverken presenteras.
2013-10-25 Framtidsfrågor för Scope inom massa- och pappersindustrin
Framtidsfrågor för ProcessITs innovationsprojekt Scope Norra låg på agendan när deltagare från massa- och pappersindustrin, forskare och it-bolag möttes för samtal om utveckling inom området.
2013-10-17 Nu söks ny verksamhetsledare för ProcessIT Innovations
ProcessIT Innovations som arbetar med it och automationsfrågor inom processindustrin söker en ny verksamhetsledare för att leda och utveckla verksamheten.
2013-10-03 Strategiska innovationsområden lyfter Sverige till världsklass
Målet är satt högt. Sverige ska vara i världsklass år 2020 inom ett antal strategiska innovationsområden. Bland de utsedda framtidsområdena finns Processindustriell IT och Automation.
2013-09-12 Lean-konferens 2013
Förbättringsnätverket 0fel bjuder in till ny LEAN-konferens den 5 november. Under konferensen berättar företag och myndigheter från länet om sina LEAN-erfarenheter.
2013-09-11 Anette Novak ny vd på Interactive Institute
Anette Novak blir ny vd för Interactive Institute, ett forskningsinstitut som har nära samarbete med ProcessIT Innovations och med kontor bland annat i Umeå och Piteå.
2013-08-21 Industriell IT en fråga för Umeå IT-konferens
Industriell IT och automation är en av nyckelfrågorna som tas upp under Umeå IT-konferens då offentlig förvaltning och näringsliv möts kring it-frågor.
 << < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 > >> 
ProcessIT nyhetsbrev


Läs mer om SCOPE (pdf)

SCOPE